Wilt u weten wat Fides voor uw kind kan betekenen? Maak gerust een afspraak!


(035) 541 7012

Beter communiceren voor medewerkers

Beter communiceren voor medewerkers!

Het klinkt zo logisch, goede communicatie, maar het gaat nog (te) vaak fout. De communicatie met uw medewerkers is vaak het eerste en laatste contactmoment met klanten!  

Taalfoutjes op de werkvloer, is dat erg?

Daar verschillen de meningen nogal over, en uiteraard is er vanuit ons enigzins sprake van "beroepsdeformatie".   Wij zijn er van overtuigd dat het correct gebruik van het Nederlands door uw werknemers in uw voordeel kan (en zal) uitpakken! 

Taalvaardige medewerkers zijn efficiënt, verzuimen minder en werken veiliger
Een betere taalvaardigheid leidt tot minder fouten en herstel tijdens het werk en tot minder stress door werknemers. Het zorgt ervoor dat werknemers hun vak op hun eigen niveau kunnen uitoefenen. Werknemers leren effectiever communiceren, zijn meer betrokken bij de organisatie en werken veiliger én efficiënter. Correct communicerende medewerkers zijn eerder geneigd om door te groeien en hebben een hogere medewerkerstevredenheid!

Subsidie dekt verschillende taaltrajecten
Werkgevers worden gestimuleerd hun plannen in te dienen. De trajecten waarvoor subsidie verstrekt wordt gaan over taalbeheersing op de werkvloer (lezen, luisteren, spreken en schrijven). In aanvulling hierop kunnen rekenvaardigheden en toepassing van taalvaardigheid in een digitale omgeving onderdeel zijn van de subsidieaanvraag. Een werkgever kan subsidie aanvragen voor meerdere opleidingstrajecten of cursistengroepen tegelijk.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt
De subsidie kan gedurende twee periodes aangevraagd worden: van 1 januari 2017 tot 1 juli 2017 en van 1 januari 2018 tot 1 juli 2018. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. En op = op.  Op deze website kunt u uw subsidieaanvraag indienen, wij helpen u hier graag bij! http://telmeemettaal.nl/subsidieaanvraag