EXAMENBEGELEIDING

VOORBEREIDING OP HET EXAMEN

Aan het eind van de middelbare school is er altijd de stress van het eindexamen. In het schooljaar 2017/2018  starten de eindexamens op maandag 14  mei. Indien u uw kind wilt aanmelden voor examenbegeleiding, dan is het raadzaam dit tijdig en in het begin van het schooljaar te doen. Dan is er nog tijd voor het verstevigen van de basis en het opbouwen van het zelfvertrouwen.

Wij hebben onze zoon van 17 in de laatste maanden voor zijn HAVO examen via Fides laten begeleiden. Ik kan niet anders zeggen dat de resultaten verbluffend zijn geweest. Hij is met een prachtige cijferlijst geslaagd met een vakkenpakket voornamelijk bestaande uit exacte vakken.

Wat wij bieden

Het eindexamen is een spannende en belangrijke gebeurtenis. Het vereist veel motivatie en discipline van de leerling en een gezonde dosis zelfvertrouwen is vaak helpend bij het halen van goede resultaten. Bij Fides wordt de leerling grondig voorbereid op de school- en eindexamens. Naast inhoudelijke ondersteuning is er ook veel aandacht voor het zelfvertrouwen, plannen en kennisvergroting. De leerling komt drie tot vijf dagen per week, na schooltijd, bij Fides. Tijdens deze dagen is de leerling onder begeleiding van ervaren studiebegeleiders om de (school)examens voor te bereiden.

Neem contact op

Stuur ons een bericht en wij reageren hier zo snel mogelijk op!

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt