5 mei de allereerste editie van Holland4ALS van start!

Fides sponsor van team JBV notarissen

Op 5 mei aanstaande is het zover: de allereerste editie van Holland4ALS. Over een parcours van maar liefst 300 kilometer gaan de deelnemers gedurende 30 uur in teamverband de elementen te lijf. Er worden 4 verschillende sporten beoefend door ieder van de teamleden, waarbij een beroep wordt gedaan op alle spiergroepen van de atleten.

Twee teams hebben zich dit jaar ingeschreven en zij zullen proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Fides Studiebegeleiding draagt de sporters een warm hart toe die deze uitdaging aan gaan en is daarom als sponsor verbonden aan dit unieke loodzware evenement!

Meer informatie over de ziekte ALS of het evenement? Ga naar www.holland4als.nl!

Holland4ALS is een initiatief van Stichting Zoalsjan. De volledige opbrengst komt dan ook ten goede aan deze stichting. Stichting Zoalsjan heeft tot doel fondsen te werven om ALS-patiënten te helpen met hulpmiddelen die het mogelijk maken om zolang mogelijk comfortabel in huiselijke kring te verblijven. Als gevolg van het grimmige verloop van deze ziekte kunnen de behoeften van patiënten in zeer korte tijd veranderen. De bestaande infrastructuur kan aan deze snel veranderende vraag geen invulling geven, waardoor patiënten vaak te lang moeten wachten op hun hulpmiddelen. En wachten, dat is nou juist iets wat ALS patiënten zich niet kunnen veroorloven.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Stichting Zoalsjan. Hier kunt u tevens een donatie doen!

Neem contact op

Stuur ons een bericht en wij reageren hier zo snel mogelijk op!

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
ambitieus, bunschoten, fides, groeien, feestintelligentieonderzoek, intelligentie, studiebegeleiding, onderzoek, leerlingen