Er zijn maar weinig tieners die het plaatje voor de toekomst al helder hebben, toch moeten zij daarover al op jonge leeftijd belangrijke keuzes maken. Work-lab en Fides Studiebegeleiding bieden u op dinsdag 16 januari een avond aan waarin we uitleggen hoe jongeren op deze belangrijke vraag toch een antwoord kunnen krijgen.

informatieavond, informatie, avond, uren, advies, studierichting, studiebegeleiding, fides

Bij Fides is het kiezen van een passende vervolgopleiding een dagelijks terugkerend onderwerp. We verwijzen regelmatig leerlingen door naar bureaus die gespecialiseerd zijn in het helpen bij studiekeuzes. Wat maakt Work-lab dan zo bijzonder?

Slechts 24 vragen en 10 minuten heeft het online assessment nodig om een richting te geven voor de opleiding die op het lijf is geschreven. Op basis van deze korte en gevalideerde vragenlijst uit het werkveld wordt een profiel gemaakt van een leerling (de Student Profiel Analyse – SPA), daarop volgt een coachgesprek waarin de uitkomsten van de profielanalyse worden besproken. De leerling heeft inzicht verkregen in het eigen gedrag, de motivatoren en talenten.

Resultaat van de coaching is een concreet actieplan en een top 3 van passende studies. Het assessment waar Margreet en Els mee werken is dan ook niet zomaar een test. Het is een methode die al meer dan 35 jaar wordt gebruikt en voortdurend wordt doorontwikkeld. Ruim 90% van de jongeren geeft aan dat de herkenbaarheid van de SPA goed of uitstekend is.

Schuift u aan voor de interactieve informatieavond over de Student Profiel Analyse op dinsdag 16 januari om 19.30 bij Fides Studiebegeleiding in Bunschoten? De toegang is gratis, mail naar bunschoten@fidesstudiebegeleiding.nl om zeker te zijn van een plaats.

 

*Work-Lab is een samenwerkingsverband tussen Els Wildenberg van JobElse en Margreet Visser van Fiehr. In Work-Lab bundelen zij hun expertise op het gebied van coaching, training en begeleiding van jongeren in hun studiekeuze.

**Fides Studiebegeleiding helpt iedereen die vastloopt in het onderwijs in Baarn en Bunschoten.

Neem contact op

Stuur ons een bericht en wij reageren hier zo snel mogelijk op!

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
nieuwe website, website, wordpress, html, http, web, gloednieuwe website, metamorfoseHOME IS WHERE MY WIFI IS…! 10 APRIL WORKSHOP BIJ FIDES BAARN