Boostweek: versterk je basis in het nieuwe schooljaar!

Het jaar beginnen met een achterstand is niet zo moeilijk, beginnen met een voorsprong is andere koek. “We hebben de Boostweek in het leven geroepen als antwoord op de hogere overgangs- en exameneisen die gesteld worden de scholen. Leerlingen met een achterstand of moeite met een bepaald vak lopen gemakkelijk een heel jaar achter de feiten aan. En dat heeft weer een negatief effect op het leerrendement. Begin je het nieuwe jaar fris en met de juiste basis, dan pik je de stof veel gemakkelijker op!

Nu de exameneisen voor de vakken Nederlands, Engels en wiskunde zijn verzwaard, mogen leerlingen maximaal voor één van deze vakken een 5 halen. Daarom wordt het nog belangrijker om op tijd in te grijpen, wanneer de basiskennis niet in orde is. Daarbij komt dat kinderen een deel van hun op school aangeleerde kennis en vaardigheden verliezen tijdens de zomervakantie, zo blijkt uit onderzoek én we zien dit terug in de praktijk.

Toch is er geen man overboord; met een goede voorbereiding kunnen gaten in de kennis worden opgevuld. Fides biedt in de laatste week van de zomervakantie de “Boostweek” aan, waarmee leerlingen hun kennis voor Nederlands, Engels of wiskunde een “boost” kunnen geven.  Alle belangrijke onderwerpen, die in de voorgaande jaren aan bod zijn geweest, worden in vier ochtenden doorgenomen en geoefend. De begeleiding is persoonlijk, daarom kan kort worden herhaald wat al goed gaat en wordt langer stilgestaan bij de stof die nog moeilijk is. Leerlingen kiezen tijdens deze week voor één vak; door deze focus krijgt Fides vrijwel elke leerling op het gewenste niveau en kan hij of zij met een gerust gevoel aan het nieuwe schooljaar beginnen.

Na vier jaar kunnen we stellen dat de Boostweek een succesvol onderdeel van Fides is geworden. De boost die leerlingen krijgen qua kennis en zelfvertrouwen wordt ontzettend gewaardeerd door de leerling, ouders en door scholen!

De Boostweek is van 17 t/m 20 augustus, we beginnen om 10 uur en proberen rond 13 uur klaar te zijn  (tot de doelen zijn bereikt!). Wilt u meer informatie of wilt u uw zoon of dochter opgeven voor de Boostweek? Neem gerust contact met ons op via info@fidesstudiebegeleiding.nl of 035-5417012

  • Maandag 17 t/m donderdag 20 augustus
  • kleine groepjes van maximaal 4 leerlingen
  • 10.00 tot 13.00 uur
  • Inclusief evaluatiedocument en tips voor verdere begeleiding
  • € 295.-
Neem contact op

Stuur ons een bericht en wij reageren hier zo snel mogelijk op!

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
brugklas, training, leren, studeren, studiebegeleiding, fidesverhuizen, meer vraag, toeneming, nieuwe locatie, locatie, Bunschoten, studiebegeleiding