Het is je misschien al wel opgevallen, Fides heeft een compleet nieuwe website en een totaal andere uitstraling. Fides is nu klaar voor de toekomst met de vernieuwde website.

Na jarenlang trouwe dienst geleverd te hebben was het tijd voor een vernieuwing van de website. De vernieuwde website is gemaakt voor de tijd van nu en is ook geschikt om op mobiel te bekijken. Er is veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website om een nog betere ervaring te bieden aan de gebruiker.

De vernieuwingen

Bij een nieuwe website hoort niet alleen een nieuw uiterlijk, maar ook een aantal nieuwe elementen. Er zijn een aantal grote veranderingen toegepast aan de website, waardoor het beter te bekijken is op elk apparaat.

One-page (één pagina)

De definitie ‘one-page’ betekend dat de website voor grotendeels uit één pagina bestaat. Dit is te zien aan de vernieuwde website, het is één grote pagina met aan de achterkant nog wat externe pagina’s, voor de diepere inhoud. Met het menu aan de bovenkant kan er nog steeds gemakkelijk genavigeerd te worden. Het grote voordeel hieraan is dat u niet hoeft te wachten op de pagina’s, want die zijn al geladen.

Mobile first (mobiel eerst)

De website is gebouwd op mobile first, dit betekent dat de website uitermate geschikt is en hoort te zijn voor mobiel. Doordat het een one-page is, is het gemakkelijk te bekijken op mobiel, want er is geen wachttijd. Alle artikelen en pagina’s worden correct getoond op mobiel voor een ultieme ervaring.

En nog veel meer…

Afbeeldingsresultaat voor het is niet de sterkste die overleeft

Als de hele lijst van veranderingen hier werd beschreven zou het nooit ophouden, Fides blijft met haar tijd mee gaan en de veranderingen blijven maar komen.

Neem een kijkje op onze vernieuwde website en laat je verbazen!

“Het is niet de sterkste soort die overleeft, nog de meest intelligente.

Het is degene die zich het beste kan aanpassen.”

Charles Darwin

 

 

Neem contact op

Stuur ons een bericht en wij reageren hier zo snel mogelijk op!

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
WC eend, eend, wc, leren, nieuwsartikel, nieuwsinformatieavond, informatie, avond, uren, advies, studierichting, studiebegeleiding, fides