Per 1 februari 2014 opent Fides Bunschoten haar deuren. Na een lange zoektocht is er een locatie gevonden die aan alle eisen voldoet. De locatie is de Amersfoortseweg 34, uitstekend bereikbaar voor leerlingen vanuit “het dorp” en op de weg naar huis voor de leerlingen die in Amersfoort op school zitten.

Fides Bunschoten biedt alle faciliteiten welke ook in Baarn te vinden zijn. Aan de hand van het dagelijkse huiswerk helpen onze begeleiders met het creëren  van structuur en continuïteit in het leerproces. Er is inhoudelijke begeleiding voor elk vak aanwezig van 1 VMBO tot 6 VWO. Voor de exacte vakken, wiskunde, scheikunde en natuurkunde, wordt onze specialist uit Baarn ingeschakeld.

Al 20 jaar is Fides het centrum van leren in de omgeving Baarn, kijk hier voor de ervaringen van anderen met de begeleiding van Fides. Overtuigd? Geef uw zoon of dochter nu op of kom langs voor een vrijblijvend gesprek!

Ervaring en expertise
Fides zet zich al meer dan 20 jaar in voor de leerlingen in de omgeving Baarn (Baarn, Soest, Bunschoten, Spakenburg, Eemdijk en Eemnes). In al die jaren hebben we veel kennis opgedaan van de scholen in de omgeving, de lesmethoden en weten we waar de leerlingen tegenaan kunnen lopen. Kennisdeling, ontwikkeling en bijscholing hebben wij hoog in het vaandel staan. Steeds vaker wordt Fides door scholen ingezet om haar kennis  over de begeleiding van leerlingen en het benutten van het leervermogen te delen met docenten en leerlingbegeleiders.

 

Specialist in leren

Fides is sinds 1992 uitgegroeid tot specialist op het gebied van leren. Het team bestaat uit (vakinhoudelijke) begeleiders en (ontwikkelings) psychologen; allemaal met een pedagogisch-didactische achtergrond.

Begeleiding op maat
Niet iedere leerling haalt even goede resultaten op school als, op basis van de eigen situatie, mag worden verwacht. Dit kan komen door verschillende redenen:

  • Het onderwijssysteem sluit niet voldoende aan bij de behoefte van de leerling.
  • De leerling is minder gemotiveerd.
  • De leerling heeft te maken met leer- of ontwikkelingsproblemen.
  • De leerling loopt achter met bepaalde vakken.
  • De leerling pikt de lesstof onvoldoende op in de klas.

Om welke reden dan ook, het kan zijn dat uw zoon of dochter extra ondersteuning/begeleiding nodig heeft. Redenen voor extra begeleiding zijn zo divers, dat Fides studiebegeleiding op maat biedt; voor iedere leerling wordt een handelingsplan gemaakt.

Neem contact op

Stuur ons een bericht en wij reageren hier zo snel mogelijk op!

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
studiekeuze, schaken, niet meer weten, vraag, vragen, vaag, keuzes