Een vliegende start met “Slim leren voor brugklassers”!

Alles wordt anders de komende tijd, nieuwe school, andere lesmethodes, (veel) huiswerk, plannen, organiseren, etc. Een drukke, veeleisende periode voor de brugklassers!

Nardy van Fides Studiebegeleiding legt uit: “Als je van de oudste opeens de jongste leerling van de school wordt, is dat een hele verandering. Je krijgt nieuwe klasgenoten, elk uur een andere leraar, huiswerk en een tas vol met boeken… De overgang naar een nieuwe school kan erg leuk zijn, maar is vaak ook een beetje spannend”.

Goed voorbereid een volgende stap zetten in je schoolcarrière

Het is voor leerlingen fijn om te weten hoe je bijvoorbeeld huiswerk moet aanpakken of hoe je een mindmap maakt. In drie bijeenkomsten vertellen onze studiecoaches wat brugklassers kunnen verwachten van het schoolwerk, de toetsen en de lessen op hun nieuwe school en we gaan natuurlijk ook oefenen: met het leren van Franse woordjes bijvoorbeeld, en met het maken van een mindmap. Ook het plannen van je huiswerk komt aan bod. Het resultaat: een ontspannen leerling, klaar voor een nieuwe periode in zijn of haar leven. Vanuit ervaring weten we dat leerlingen die meteen aan het begin van de brugklas de juiste studievaardigheden leren toepassen, hiervan optimaal profiteren.

De training zal starten op dinsdagavond 30 augustus van 19.00 tot 20.30 en zal wekelijks plaatsvinden bij Fides Studiebegeleiding, in Bunschoten. De kosten bedragen €95,- voor 3 bijeenkomsten, inclusief studiematerialen.

Meer weten over de training “Slim leren voor brugklassers”? Kijk voor meer informatie op www.fidesstudiebegeleiding.nl of neem contact op via bunschoten@fidesstudiebegeleiding.nl.

Neem contact op

Stuur ons een bericht en wij reageren hier zo snel mogelijk op!

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
beelddenken, lichtbol, denkwolk, beelddenken, beelden, beschrijven, lichtbol, denkensport, startblokken, pieken, juiste moment, atletiek, sporten, leren, studeren, slagen