Workshop “studiekeuze: hoe maak je de juiste beslissing?”

Talenten, beroepen, ambities, intelligentie, sterke punten, zwakke punten, bachelor, master… Zoveel factoren die van grote invloed zijn op het maken van de juiste studiekeuze. Hoe ga je hier als leerling mee om en hoe kun je als ouder je steentje bijdragen?

Fides nodigt jullie uit voor de workshop “studiekeuze: hoe maak je de juiste?”

Het maken van de juiste studiekeuze is een belangrijk onderwerp dat voor veel leerlingen steeds dichterbij komt. Fides heeft daarom in samenwerking met Kieswijs een workshop ontwikkeld voor zowel leerlingen als ouders. Voor de leerling om inzicht te krijgen in het keuzeproces en voor ouders om na deze workshop beter met hun kind in gesprek te kunnen gaan en te kunnen helpen bij het vinden van de juiste studie.

De workshop begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De avond is exclusief voor leerlingen in het eindexamenjaar, leerlingen in het voor-eindexamenjaar en de ouders van leerlingen. Uiteraard is het niet verplicht om samen te komen, alleen de leerling of alleen als ouder(s) mag uiteraard ook.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, geef u daarom tijdig op via jaap@fidesstudiebegeleiding.nlDe toegang is gratis.

Tot dinsdag 26 november!?

 

Workshop: “studiekeuze: hoe maak je de juiste?”

Datum en tijdstip: dinsdag 26 november van 19.30 tot 21.00 uur.

Voor: Eindexamenleerlingen en leerlingen in het vooreindexamenjaar + ouders

Door: Kieswijs Haarlem & Fides Studiebegeleiding

Kosten: n.v.t.

Locatie: Fides Studiebegeleiding, Schoolstraat 53B Baarn

Neem contact op

Stuur ons een bericht en wij reageren hier zo snel mogelijk op!

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
Baarnsch Lyceum, eigenaar, tiener, workshop2014, Bunschoten, locatie, fides, studiebegeleiding