Wilt u weten wat Fides voor uw kind kan betekenen? Maak gerust een afspraak!


(035) 541 7012

Schooljaar  2017 - 2018

Baarn

5 dagen

4 dagen (*)

3 dagen (*)

Huiswerkbegeleiding

€ 425

€ 395

€ 325

Examenbegeleiding

€ 465

€ 425

€ 365

Avondabonnement(**)

n.v.t.

n.v.t.

€ 149

Bunschoten

     

Huiswerkbegeleiding

€ 405

€ 375

€ 305

Examenbegeleiding

€ 445

€ 395

€ 345

Avondabonnement (**)

n.v.t.

n.v.t.

€ 149

Bijles

€ 49 per uur

Incl. intake, plan van aanpak & 2 wekelijkse update

Studiecoaching

€ 55 per uur

Incl. intake, plan van aanpak & 2 wekelijkse update

  • (*) Nieuwe leerlingen starten de eerste 3 maanden met 5 dagen begeleiding. Daarna kan, in overleg met de begeleider, worden afgebouwd naar 4 of 3 dagen.
  • (*) Keuze van dagen in overleg. Wijzigen van dagen kan maximaal 3 x per jaar en mits er ruimte is op de gewenste dagen.
  • (**) Na de herfstvakantie avondopenstelling van start, vanaf 18 tot 20.30 uur een plek voor studeren en plannen. Alleen voor bovenbouw op maandag-, dinsdag- en woensdagavond.
  • 10% korting voor broertjes/zusjes
Voor intake en aanmelding worden geen kosten in rekening gebracht!

Voor examen- , huiswerkbegeleiding en het avondabonnement, hanteren wij een ‘flat rate’ maandtarief, waarbij ook tijdens vakantieperiodes een gelijk maandtarief wordt doorberekend. Uitzondering hierop is natuurlijk de zomervakantie. Voordelen zijn dat beide partijen weten waar ze aan toe zijn maar ook is hierdoor het factuurbedrag per maand lager. 

Tarieven

Complete begeleiding door specialisten

Voor iedere leerling wordt, aan de hand van het intakegesprek, een individueel handelingsplan samengesteld. Tijdens deze kennismaking nemen wij uitgebreid de tijd om wederzijdse verwachtingen te benoemen en te stellen. Er is veel aandacht voor het contact met ouders en, indien gewenst of nodig, met de school.

De begeleiding bij Fides is all-inclusive: een (extra) gesprek met ouders, het zorgteam of mentoren op school, wordt niet gefactureerd. In het maandtarief zijn de vakanties verdisconteerd, de zomervakantie wordt niet in rekening gebracht.

Specialist in leren

Fides is sinds 1992 uitgegroeid tot specialist op het gebied van leren. Het team bestaat uit (vakinhoudelijke) begeleiders en (ontwikkelings) psychologen; allemaal met een pedagogisch-didactische achtergrond.

Tevreden klanten

We hebben een trouwe en zeer trevreden klantenkring, diverse klanten hebben hun ervaringen gedeeld!